یکی دیگر از انواع فنرها، فنر کششی است . امروزه در صنایع مختلف ازاین نوع فنر بهره های بسیاری برده می شود. فنرهای کششی از هر دو سرخود قابلیت اتصال به اجسام یا قطعات را دارا بوده و می توانند به قطعات متّصل شوند. به عبارت دیگر در دوسرخود قلاب دارند.حلقه های این فنر کاملا به هم چسبیده و متراکم هستند.
هنگامی که قطعات شروع به جداشدن از همدیگریا جسم خاصّی را دارند فنرکششی وظیفه خود را انجام می دهد و دراین راستا برعکس عمل نموده و آنها را به سمت یکدیگرمی راند. این نوع فنر از نظر میزان کاربرد تقریباً با فنر فشاری برابری می کند اما با فنر حلزونی قابل مقایسه نیست .
حلقه های تشکیل دهنده ی فنر کششی اصولاً به صورت کیپ و بدون فاصله بوده و در دو سرخود به منظور اتصال بادیگراجزا دارای قلاب، حلقه و یا چشمی می باشند. فنرهای کششی زمانی که کشیده می شوند انرژی را درخود ذخیره نموده و سپس فوراً با اعمال این انرژی به قلابهای تعبیه شده دردوسر خود انجام وظیفه می نمایند.
تحقیقات آماری نشانگر آن است که اکثر خرابی های این نوع فنرها، مربوط به دوسرآن هاست. ناگفته نماند که این فنر معمولا دیر خراب می شود. برای افزایش دوام فنرهای کششی بایستی از طراحی خمهای تیز و باشعاع کمتر از یک و نیم برابر قطرمفتول دوری کرد.
امروزه فنرکششی نیز همانند فنر فشاری و فنر شاخکی دراکثرصنایع بسیار پرکاربرد است .
از جمله مهمترین صنایع و مواری که از این نوع فنر استفاده فراوان می نمایند می توان به موارد زیر اشاره نمود:
Project:
Personal Training
Client:
ABC Bank
Year:
2017